Spis podręczników do klasy III H (technik hotelarstwa)

Nazwa przedmiotu Podręcznik
Język polski

 Zrozumieć tekst, zrozumieć człowieka,

D. Chemperek i A. Kolbarczyk, D. Trześniowski kl. 2 cz.2, kl 2 cz. 2 WSiP

Język angielski kontynuacja MPT 
Język niemiecki „Alles klar neu 2a, b” K. Łuniewska, U. Tworek 
Historia i społeczeństwo - uzupełnienie Brak podręcznika 
Matematyka „Prosto do matury” – M. Antek, K. Belka,
P. Grabowski, Nowa Era cz 2
Geografia/Geografia rozszerzenie Oblicza geografii 2. Zakres rozszerzony. Nowa Era 
Obsługa konsumenta

Usługi żywieniowe w hotelarstwie,

B. Granecka-Wrzosek, WSIP 

Marketing usług hotelarskich Marketing w hotelarstwie, J. Cetner WSIP  
Jęz ang zawodowy Hotels and Catering V.Evans, J. Dodey- Express Publishing 
Pracownia hotelarska  Brak podręcznika
Podstawy działalności przedsiębiorstwa hotelarskiego  Prowadzenie działalności przedsiębiorstwa hotelarskiego WSIP Renata Tylińska, Maria Wajgner
Pracownia obsługi konsumenta  Ten sam co do obsługi konsumenta
Pracownia obsługi informatycznej Ten sam co w klasie 2 
Organizacja pracy służb piętr

Organizacja pracy służb pięter 

W. Drogoń, B. Granecka 

Usługi dodatkowe w hotelarstwie

 Podstawy hotelarstwa i inne usługi dodatkowe

W. Drogoń, B. Granecka 

Religia  Świadek Chrystusa w świecie, WAM


Spis podręczników do klasy IV H (technik hotelarstwa)

Nazwa przedmiotu Podręcznik
Język polski

Zrozumieć tekst, zrozumieć człowieka,

D. Chemperek i

A. Kolbarczyk, D. Trześniowski kl. 2 cz.2,kl 3   WSiP 

Język angielski

Repetytorium Maturalne

Express Publishing 

Język niemiecki „Alles klar neu 3a” K. Łuniewska, U. Tworek 
Historia i społeczeństwo - uzupełnienie  Brak podręcznika
Matematyka „Prosto do matury” – M. Antek, K. Belka,
P. Grabowski, Nowa Era cz 3
Geografia/Geografia rozszerzenie Oblicza geografii 3. Zakres rozszerzony. Nowa Era 
Jęz ang zawodowy Hotels and Catering V.Evans, J. Dodey- Express Publishing  
Pracownia hotelarska Brak podręcznika  
Podstawy działalności przedsiębiorstwa hotelarskiego kontynuacja  Prowadzenie działalności gospodarczej WSIP T. Gorzelany, W. Aue  
Usługi dodatkowe w hotelarstwie Podstawy hotelarstwa i inne usługi dodatkowe.- W. Drogoń, B. Ganacka 
Religia  Świadek Chrystusa w świecie, WAM